Vacature: receptiemedewerker met technische achtergrond

Bij autobedrijf Verbeek Veenman is service gegarandeerd, dat is een ding dat zeker is! En dat voeren wij door in onze gehelebedrijfsvoering: van de verkoop van nieuwe of gebruikte auto’s tot aan reparatie, onderhoud en autoverhuur. Echter krijgen wij het steeds drukker en om die optimale service te kunnen blijven bieden, zijn wij op zoek naar een receptiemedewerker met technische achtergrond (m/v). Ben of ken jij degene die ons voor 40 uur in de week komt versterken? Lees dan zeker verder!

Als receptiemedewerker draag jij er zorg voor dat de bezoekers te allen tijde met een glimlach aan ons terugdenken. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Beheer van de werkplaatsplanning.
  • Beheer van de materialen in het magazijn.
  • Ontvangst van bezoekers aan de showroom.
  • Professionele aanname van de telefoon.

Voor kleine werkzaamheden en bij topdrukte ben jij zelfs bereid om jouw collega’s van de werkplaats te ondersteunen. Want: jij doet alles voor een glimlach!

Beschik jij over een Westlandse mentaliteit en een positieve werkhouding? Ben jij daarnaast klantvriendelijk, eerlijk een laagdrempelig ingesteld? Dan pas jij perfect in ons gezellige en informele team en zien wij graag jouw motivatie en cv in onze inbox. Je kan deze mail naar Nick [email protected]

Het salaris is marktconform en wordt gebaseerd op ervaring en leeftijd. Heb jij naar aanleiding hiervan nog vragen over deze vacature? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op 0174-624324 of loop gewoon eens bij ons binnen op de Smederijstraat 44 in Naaldwijk. Je bent van harte welkom!

Partners

rdw

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:30
Dinsdag08:00 - 17:30
Woensdag08:00 - 17:30
Donderdag08:00 - 17:30
Vrijdag08:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 16:00
Buiten onze openingstijden zijn wij geopend op afspraak.

Adresgegevens

Autobedrijf Verbeek-Veenman
Smederijstraat 44
2671BV Naaldwijk

T: 0174-624324
E: [email protected]